Den tidligere korsangeren og sekretæren i Nidarosdomens Guttekor, Arve Lønnum, har skrevet en roman med Nidarosdomens Guttekor som bakteppe.

Vi synes boken forteller en spennende og flott historie, og er stolte over at guttekoret har fått æren å være med.
Selv om fortellingen for det meste omhandler en Trondheimsfamilie, får leseren gjennom hele boken et unikt innsyn i hvordan det er å være med i guttekoret: fra foreldreperspektivet, og ut ifra sangerens øyne.

Romanen er skrevet for voksne, og vi synes alle som har vært med i Nidarosdomens Guttekor, enten som sanger, foreldre bør lese den.

Kjøp boka

 

Dette sier Arve selv om romanen

Mitt møte med Nidarosdomens Guttekor fant sted i januar 1985.

Helt ukyndig innen noteverdenen var ilddåpen Fürchte Dich nicht for 8 stemmer som jeg fikk være med å framføre i Uppsala domkirke i mai samme år. Jeg avsluttet med Missa di Gloria i 1998 og sluttet som sekretær i 2002.

Mitt sterkeste musikalske minne er Mozarts Requiem og for omtrent ti år siden skrev jeg en tekst knyttet til dette verket.

Sommeren 2017 bestemte jeg meg for å skrive slutten på romanen med denne tittelen. Boken er ment å gi uttrykk for mine minner om de flotte årene jeg hadde i koret, både musikalsk, administrativt, faglig og personlig.

Det var en glede for meg å få skrive om en familie der Guttekoret danner et viktig bakteppe for handlingen.

 

Kjøpe boka

For å kjøpe boka, ber vi deg å ta direkte kontakt med forfatteren:

Pris: kr. 250,- 

Arve Lønnum
918 08 835
a.lonnum@gmail.com